Kategorijos

2014/2015 žiemos mados akcentai

Žiemą karaliauja jaukumas, persipynęs su paslapties detalėmis, šiluma ir natūralumas. Šį kartą apžvelgsime pagrindines 2014/15 metų žiemos tendencijas:

1. Mezginiai. Neutralių ir pastelinių spalvų mezginiai ir jų deriniai neatsiejama ateinančios žiemos detalė. Dėvėti galite ir neįprastus mezginiams drabužius: megztas kelnes, sijonus, ilgas kojines ir t.t. Medvilnė, vilna, kašmyras- šio sezono geriausi jūsų draugai.

2. Dideli paltai. Tikriausiai žinote ir vadovaujatės viena iš pagrindinių mados taisyklių- pasirinkti tinkamo dydžio drabužius. Tik ne šią žiemą. Tikrai neapsirikite pasirinkusi vienu arba dviem dydžiais didesnį paltą. Į stiliaus topą taip pat jungiasi paltai iki blauzdų vidurio, didelės apykaklės ir juoda spalva.

3. Auksas. Auksu spindinčios detalės ir auksiniai papuošalai šią žiemą tikrai ant bangos. Šią spalvą derinkite su klasikine juoda, mėlyna ar žalia. Auksinės spalvos šėšėliai išryškins jūsų akis. Trumpos aukso spalvos suknelės arba tunikos taip pat suteiks jums išskirtinumo.

4. “Naktinių paukščių motyvas”. Ant podiumų buvo pastebimos manekenės, grakščios lyg ilgakojai flamingai, o jų drabužiai puošti kutais, plunksnomis arba detalėmis panašiomis į jas. Taip pat buvo galima pastebėti stručio silueto detales- aptemptos palaidinės ir pūsti sijonai. Dominuoja juoda, nakties mėlynumo, tamsiai pilka spalvos.

5. Sportinis stilius. Pamirškite tradicinius sportinius kostiumus su keliomis juostelėmis, šį sezoną sportinis stilius žaismingas, spalvotas ir šiek tiek vintažinis. Raudonos ir mėlinos, žalios ir geltonos deriniai suteiks pasitikėjimo ir geros nuotaikos net šalčiausią dieną.

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *