Kategorijos

2018 metų horoskopas Svarstyklėms, Skorpionams ir Šauliams

Turbūt jau pasvarstėte, ką veiksite ateinančiais 2018 metais, ir dėliodami ateities planus susimąstėte, ką jums žada žvaigždės? Taigi, pasidomėkime, ką ateinančių metų horoskopas  žada Svarstyklėms, Skorpionams ir Šauliams. Kuo vertėtų užsiimti ateinančiais metais, ir kokius planus vertėtų atidėti į šalį? Ar metai bus palankūs naujoms pažintis, ar pavyks išlaikyti darną šeimoje? Atsakymą sužinosite jau netrukus.

Ką 2018 metų horoskopas žada Svarstyklėms?

Ateinančiais metais sieksite darnos. Jūsų jau nebežavės romantiški  planai, kuriuos puoselėjote prieš dešimt ar dvidešimt metų. Viskas, ko norėsite, – tai paprasčiausiai jaukūs namai ir darnūs santykiai šeimoje. Tikėtina, kad vienišos Svarstyklės pagal sutiks savo antrąją pusę, didelė tikimybė, kad ši pažintis baigsis vedybomis. Jei esate įpareigoję, jums tikrai pavys tinkamai kurstyti šeimos židinį ir palaikyti puikius santykius. Vis dėlto, nepamirškite, kad jūsų dėmesio taip pat nori ir bičiuliai bei giminaičiai, todėl kartais aplankykite ir juos. Karjeros srityje didelių permainų nenusimato, tačiau atkaklioms Svarstyklėms gali pavykti užkopti bent vienu karjeros laipteliu aukščiau. Tikėtina, kad tą galėsite įgyvendinti be didelių pastangų, jums nereikės lipti per kitų galvas, viskas, ką reikia padaryti, tai tiesiog ištaikyti tam palankiausią progą.

2018 metų horoskopas Skorpionui

Ateinantys metai Skorpionams bus itin dosnūs. Tai bus labai spalvingas ir įsimintinas laikotarpis, kurio metu tikrai išbandysite daug naujų dalykų. Jei seniai svajojote pradėti keliauti, dabar tam bus pats tinkamiausias metas. Visai nesvarbu, kokią kelionės kryptį nuspręsite pasirinkti, jūs visur jausitės laimingi. Meilės fronte žadamas netikėtas sujudimas – didelė tikimybė, kad kažkas pažadins jūsų jausmus: galbūt tai bus sena meilė, o galbūt ir jūsų partneris ar partnerė. Taip pat metai žada ir daug pagundų – jei esate įsipareigoję, jums gali tekti sukti galvą, kaip vertėtų elgtis. Vieniši Skorpionai ateinančiais metais greičiausiai dar nebus linkę įsipareigoti, tačiau progų užmegzti naujus santykius bus iš tiesų nemažai. Darbe šis laikotarpis gali būti šiek tiek įtemptas, todėl jums reikėtų labiau susikaupti, ir užduotis atlikti tinkamai. Jei būsite išsiblaškę ar darbus atliksite skubotai, tai gali neigiamai atsiliepti jūsų finansinei situacijai. Keisti darbovietę 2018 metai nebus labai palankūs – tą geriausia atidėti bent dar vieneriems metams. Taip pat nepatartina pradėti naujus projektus ar nuosavą verslą, nes tai gali atnešti nuostolių.

2018 metų horoskopas Šauliams

Puikus metas atsikvėpti. Paskutiniu metu nuolat skubėjote ir jautėtės įsitempę, todėl tai neigiamai atsiliepė jūsų sveikatai ir emocinei būklei. Pasistenkite ateinančiais metais daugiau laiko skirti sau. Pagaliau turite suprasti, kad nieko blogo tikrai nenutiks, jei darbus atidėsite vėlesniam laikui – poilsis yra lygiai toks pat svarbus. Metai labai palankūs asmeniniam tobulėjimui – jei jau seniai planuojate pradėti lankyti kursus ar kitokius užsiėmimus, geriausia to neatidėti dar vieneriems metams. 2018 metų horoskopas žada teigiamus pokyčius darbe – tikėtina, kad pagaliau atrasite būdą, kaip uždirbti daugiau pinigų per daug nepervargstant.  Meilės srityje galimi ir pakylimai, ir nusileidimai – atrodo, kad 2018 metais stabilumo neverta tikėtis. Jei esate įsipareigoję, reikėtų pagalvoti, kaip galėtumėte pagerinti santykius šeimoje ir labiau pakurstyti aistrą. Atraskite laiko kur nors išvykti kartu – tai gali būti ir trumpa savaitgalio kelionė, ir ilgesnės atostogos – bet kuriuo atveju tai bus tik į naudą. Vienišiems Šauliams didelių pokyčių nenumatoma – nors progų užmegzti naujus santykius yra ne taip ir mažai, tačiau klausimas, ar tuo pasinaudosite.

 

 

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?