Kategorijos

2020 metų moteriškų aksesuarų mados tendencijos

Nors karantinas daugumai gerokai sujaukė visų metų planą ir progų, kur nors išeiti bei pasipuošti, gerokai sumažėjo, tačiau net neabejojama, kad įpusėjus metams moterys norės atsigriebti už visus prarastus mėnesius ir būti gražia bus dar svarbiau, nei bet kada anksčiau. Todėl šiame straipsnyje apžvelgsime populiariausius artėjančio vasaros sezono moteriškus aksesuarus.

Grandinėlės ant kojos

Nors Lietuvoje šis aksesuaras dar nėra plačiai paplitęs, pietų Europoje, kurioje paplūdimiai yra lengvai prieinami ir tapę kasdieniu dalyku, grandinėlės ant kojos yra įprastas dalykas. Šis aksesuaras tobulai atrodo basos kojos, tačiau jį galima nešioti ir prie atvirų basučių. Tiesa, reikėtų pasirinkti ir atitinkamą stilių. Jei paplūdimyje galite nešioti grandinėlę su kriauklytėmis ir kitais jūros atributais, tai mieste eidama su basutėmis greičiausiai norėsite pasirinkti neutralią aukso arba sidabro spalvos grandinėlę.

Draugystės apyrankės

Šis atributas niekada neišeina iš mados. Tiesą sakant, jis netgi grįžta į madą. Jei anksčiau draugystės apyrankės įprastai būdavo suveriamos tiesiog iš siūlų, tai šiandien jų yra pačių įvairiausių tipų – akmeninių, odinių, medinių, silikoninių ir metalinių. Draugystės apyrankės įprastai nešiojamos nesenai įsimylėjusių porų, siekiant pabrėžti draugystės metines ar kitą svarbią datą, tačiau vis dažniau šias apyrankes renkasi ir vyresnės, ne pirmus metus santuokoje esančios, poros.

Plaukų aksesuarai

Net neabejojama, kad šią vasarą daugybė lietuvių laiką leis ne užsienio kurortuose, o Lietuvoje, tad pasipuošti ir išsiskirti iš minios norės kiekviena moteris. Terpė tai padaryti – plaukų aksesuarai. Šiai dienai galima pasirinkti iš įvairiausių plaukų lankelių, kaspinų ir segtukų. Juk plaukai – tai vienas gražiausių moters papuošalų, tad kodėl to dar labiau neišryškinti?

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *