Kategorijos

2021 metų apatinio trikotažo mados tendencijos

Nepaisant to, kad moterys dėvi apatinį trikotažą kiekvieną dieną po pagrindiniais drabužiais, tinkamo ir patrauklaus apatinio trikotažo pasirinkimas yra svarbus. Juk patrauklus ir madingas apatinis trikotažas suteikia pasitikėjimo ir padeda moteriai jaustis labiau patrauklia.

Kaip ir bet kuris kitas drabužis, nesvarbu, ar tai džinsai, ar suknelės, moteriški apatiniai drabužiai turi savo mados tendencijas, kurios diktuoja mada bei pasirinkimus kiekvieną sezoną.

Šiuolaikinis mados pasaulis dailiosios lyties atstovėms siūlo įvairių naujų apatinio trikotažo pasirinkimų pagal kiekvieno skonį, kūno tipą ir išvaizdą. 2021 metų sezonui dizaineriai parinkto tokį apatinį trikotažą, kuriame kiekviena moteris pasijus ypatinga ir unikalia.

Pirkdami madingo ir šiuolaikiško dizaino apatinius drabužius, vertėtų atkreipti dėmesį į jums patinkančio apatinio trikotažo tipą ir medžiagą, iš kurios pagaminta. Taip pat vertėtų apatinį trikotažą rinkti pagal paskirtį: sportui- sportinė bralėtė ir patogūs apatiniai, nėriniai ir skaidrūs- ypatingoms progoms, besiūliai apatiniai- po prigludusia apranga, o praktiškus ir kasdienius apatinius dėvėti namuose.

Kiekvienu atveju verta pasirinkti tinkamus, praktiškus ir patogius apatinius rūbus. Pavyzdžiui, moterims, turinčioms kūno trūkumų, kurias norėtų paslėpti, vertėtų rinktis formuojančius apatinius. O šaltuoju oru, esant žemai temperatūrai lauke, naudinga rinktis termo apatinius drabužius.

Pagal 2021 metų moteriško apatinio trikotažo tendencijas, populiarumo viršūnėje bus apatiniai su nėriniais, pasiūti iš skaidrių medžiagų, aksomo ir atlaso, gali būti su aplikacijomis ar siuvinėjimais.

Braletės

Viena iš pagrindinių 2021 metų tendencijų yra bralėtės, kurios labai gražiai atrodo ir suteikia išvaizdai patrauklumo. Net griežčiausias įvaizdis su moterišku kelnių kostiumu, dėvimas su madinga bralėte vietoj palaidinės, akimirksniu paverčia visą aprangą į prašmatnų vakarinį įvaizdį. Bralėtės ypatumas yra tas, kad išvaizda šis apatinis trikotažas primena viršutinį rūbą, dėl šios priežasties, moterys gali dėvėti madingas bralėtes su atviromis ar skaidriomis palaidinėmis arba net vietoj jų.

Bodis

Kitas būtinas apatinis rūbas 2021 metais yra bodis, kuriuos reikėtų dėvėti ne po palaidinėmis ar viršutiniais rūbais, o kaip ir bralėtes, vietoj jų, kas leis sukurti puošnius ir įsimintinus įvaizdžius. Ypač prašmatnūs bus nėriniuotų bodžių modeliai, kurie paįvairintų aprangą su oficialiomis kelnėmis ar kostiumu. 

Nėriniuoti apatiniai 

Tikras favoritas moteriškų apatinių rūbų sąraše yra nėriniuotas apatinis trikotažas. Jis gali būti skirtingų modelių, stilių, kurie sužavės net ir reikliausias dailiosios lyties atstoves. Nėriniuotos bralėtės, bodžiai, liemenėlės be lankelių ar kelnaitės neliks nepastebėtos. Juodi, raudoni ir balti nėriniai atrodo įspūdingiausiai, o nėriniai bordo, smaragdo ir mėlynos spalvos taip pat neliks nepastebėti.

Retro stilius

Madingi moteriški apatiniai drabužiai retro stiliaus, pasižymintys ypatingu žavesiu ir nepakartojama grakštumu, taip pat madingi. Aukštos kelnaitės, kurios prireikus ištaisys kai kuriuos figūros trūkumus, taip pat suteiks ypatingo žavesio idealioms formoms, taps madingų retro stiliaus apatinio trikotažo komplektų sudėtimi.

Aukšto liemens kelnaites papildyti galima puošnia „balconette“ tipo liemenėle, kurios palaiko krūtinę ir atveria pečius, o tai moterims suteikia žavesio ir švelnumo.

Provanso stilius

Neįtikėtina romantika merginas džiugins žaviais Provanso stiliaus apatiniais, dekoruotais gėlių aplikacijomis ir subtiliais siuvinėjimais. Spalvų paletė sustiprina subtilų provanso stilių – dangaus mėlynos, alyvinės, pudrinės spalvos. Apatinis trikotažas provanso stiliaus yra su gausiu nėrinių ir tinklelio dekoravimu, gėlių ir gėlių raštais, dėl kurių moteris atrodys neįprastai saldi ir subtili.

Pastelinės spalvos

Tarp moteriško apatinio trikotažo atspalvių išskiriamos pastelinės spalvos, kuri nėriniais ir gėlių motyvais sustiprina romantišką išvaizdą. Tačiau apatinio trikotažo modeliai su papildomais apkaustais, kaklaraiščiais ir pastelinių atspalvių pjūviais atrodys švelnesni ir subtilesni, todėl moterų pastelinių atspalvių atvaizdai bus gražūs ir moteriški.

Natūralūs atspalviai

Pagrindinis moterų apatinių drabužių atspalvis šį sezoną, be abejonės, yra naturalus („nude“). Smėlio spalvos palėtės atspalvių yra puikių natūralių spalvų apatinio trikotažo komplektų, madingo dizaino. „50 smėlio spalvos atspalvių ..“ 2021 metais madinguose apatiniuose drabužiuose priskirti sportiniai ir kasdieniai komplektai, besiūliai apatiniai bei ypatingoms progoms skirti apatiniai drabužiai.

Sportinis stilius

Dauguma šiuolaikinių moterų neįsivaizduoja savo gyvenimo be sporto, būtent šiuo atžvilgiu svarbu pasirinkti tinkamą apatinį trikotažą. 2021 metais sportinio stiliaus apatinis trikotažas yra ypatingai aktualus, jį galima nešioti ir į sporto salę ir kasdieniame gyvenime, juk tai yra itin patogus ir praktiškas, nevaržantys judėjimo ir leidžiantis aktyviai judėti, pasirinkimas. Madingų apatinių drabužių sportiniai rinkiniai yra gaminami iš specialių medžiagų, kurios leidžia kūnui kvėpuoti, sugeria drėgmę ir gražiai papildo moterišką formą. Su tokia madinga sportine apranga jausitės patogiai ir tiesiog įspūdingai.

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *