Kategorijos

BALTMEDICA 2013

Šių metų rugsėjo 26-28 dienomis parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyko aštuonioliktoji, tarptautinė,odontologijos, bendrosios medicinos ir sveikatingumo paroda „BALTMEDICA“

Ši didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė odontologijos ir kitų medicinos rūšių paroda Litexpo parodų centre vyko jau 18-ąjį kartą. Parodoje buvo demonstruojamos įvairios medicinos, odontologijos, optikos ir farmacijos naujovės ir vyko daug renginių kurie buvo susiję su šiomis temomis. Taip pat parodoje buvo galima gauti nemokamų odontologijos ir kitų medicinos sričių specialistų konsultacijų.

Kaip įprasta didžiausią dalį parodos užėmė įvairių odontologijos bendrovių ekspozicijos. Šiose ekspozicijose buvo galima susipažinti ne tik su produktais ir įranga skirta profesionaliai dantų higienai ar dantų balinimui, bet ir su odontologijos paslaugomis tokiomis kaip dantų implantavimas ar protezavimas bei dantų implantų gamintojais ir tiekėjais.

Parodoje taip pat buvo surengta ir odontologų konferencija „Mokslas odontologijos praktikai“. Konferencijoje buvo kalbama apie dantų estetinį plombavimą ir estetinio plombavimo medžiagas, endodontinį gydymą, odontologijos gaminių naujoves, šiuolaikinius dantų protezavimo ir implantavimo būdus ir apie XXI amžiaus profesionalią burnos higieną. Likusią ekspozicijų dalį sudarė įvairios medicinos naujienos, tokios kaip įvairios medžiagos ir įranga medicinos įstaigoms ir laboratorijoms.

Parodos organizatoriai: Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO

LR Sveikatos apsaugos ministerija

Šaltinis: http://www.centroodontologai.lt/lt/naujienos/straipsniai/baltmedica-2013

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *