Kategorijos

Išmanieji laikrodžiai 2020

Šiomis dienomis sunkiai įsivaizduotumėme savo gyvenimą be išmaniųjų technologijų pagalbos. Beveik visi turi vieną ar kitą išmanųjį prietaisą savo namuose ir jį naudoja kasdien. Dažnas neįsivaizduoja savo gyvenimo be išmaniojo telefono ar kompiuterio jau ne vienerius metus, o paskutiniais metais pradėjo augti ir išmaniųjų laikrodžių populiarumas. Išmaniųjų technologijų naujienas sekantiems, parengėme sąrašą išmaniųjų laikrodžių naujienų kurios mus pasieks jau šiais, 2020, metais.

Xiaomi Mi Watch

Šis išmanusis laikrodis jau yra prekyboje Kinijoje, tačiau nėra patvirtintos tikslios datos kada laikrodis pasirodys Europoje. Kas domisi kiniečių pristatomomis technologijomis, žino, kad jos dažniausiai turi didelę gausą specifikacijų ir yra parduodamos už žemesnę, nei kitų gamintojų kainą. Kalbant apie dizainą, šis laikrodis labai panašus į Apple gaminamus išmaniuosius laikrodžius. Kvadratinės formos 44mm AMOLED ekranas turi 410×410 pikselių rezoliuciją ir pikselių tankį – 326 pikseliai viename colyje. Viduje, laikrodis turi „Qualcomm“ „Snapdragon 3100“ platformą, „Wi-Fi“ ryšį, GPS vietos nustatymą ir NFC bekontaktį mokėjimą ir kitus privalumus.

Amazfit T-rex

Šis išmanusis laikrodis labiausiai pritaikytas užkietėjusiems sportininkams. 1,3 colių ekranas, 20 dienų žadamas baterijos veikimas su 20+ valandų GPS vietos nustatymu turi 14 sporto režimų. Šis laikrodis taip pat turi „Firstbeat“ varomą VO2 Max ir pažangią analizę. Nors praeiti Amazfit prietaisai turėjo neigiamų atsiliepimų dėl vietos nustatymo ir širdies ritmo sensorių tikslumo, tikimasi, kad šiame modelyje šie trūkumai bus išspręsti ir technologijos patobulintos. Tačiau žema kaina leidžia nekreipti dėmesio į kelis netikslumus.

Withings ScanWatch

Tai stilingai atrodantis hibridinis laikrodis su didele orientacija į sveikatos stebėjimą. Šis laikrodis geba stebėti Jūsų elektrokardiogramą, miego apnėją ir širdies aritmiją. Yra du pasirenkami ekrano dydžiai – 38mm ir 42mm, žadama baterijos gyvenimo trukmė – 30 dienų. Ant ciferblato esantis mažas PMOLED ekranas rodo informaciją apie širdies ritmą, nueitus žingsnius, gali sekti 30 sporto šakų. Nėra įmontuotos GPS sistemos, bet suporavus šį hibridą su išmaniuoju telefonu, laikrodis gali atlikti šį darbą. Laikrodis seks ir vertins Jūsų miego kokybę, o užstatytas išmanusis aliarmas pažadins Jus lengvose miego ciklo dalyse.

Diesel Fadelite

Priešingai nei anksčiau matyti Diesel modeliai, Fadelite bus mažesnis pateikiamas 43mm dėkle. Su skaidriu dirželiu ir permatomu rėmu, savo laikrodį galėsite rinktis iš 4 spalvų. Šis dizainas yra labiau pritaikytas sportuojantiems ar mažesnius riešus turintiems žmonės, nei ankstesni dizainai. Technologijos bus tokios, kaip ir praeituose modeliuose, galėsite stebėti savo širdies ritmą, naudotis Google Play ir Google Assistant.

Daugiau technologijų naujienų rasite manotechnika.lt svetainėje.

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *