Kategorijos

2017 metų horoskopas

Kokia buvo šiandiena, pasakyti pakankamai lengva pasibaigus darbo dienai. Kokie buvo praėjusieji metai, apibūdinti galbūt ir sunkiau, tačiau pasistengus tikrai įmanoma. Tačiau ar nebūtų puiku, jei galėtume sužinoti ir nuspėti, kokie bus ateinatys, 2017-ieji, metai? 2017-ųjų metų horoskopas šią paslaptį gali padėti įminti.

Visais laikais žmonės stengėsi įspėti, kas jų laukia ateityje. Ir turbūt nėra nei vieno žmogaus, kuris apie tai nebūtų pagalvojęs. Galbūt todėl būrėjų, chiromantų žodžiai daugeliui įstrigo kaip tikrosios jų laukiančios ateities pranašystės, o jų pasakyti teiginiai ir pasakojimai ilgam liko vieninteliai mūsų būsimos ateities ženklai, kurių visur ieškojome ir kuriais tikėjome.

2017 metų horoskopas
2017 metų horoskopas

2017-ųjų metų horoskopas nėra pasakojimas arba istorija, sukurta pasitelkus fantaziją ir meną kalbėti. Dabar jau daugelis pripažįsta, kad tai mokslas, paremtas astrologinėmis prognozėmis, grindžiamas dangaus kūnų išsidėstymu. Pagal konkretų jūsų zodiako ženklą sukurtos prognozės žada unikalų jūsų ateities planą, tai siužetas, kurio tik perskatyti ir po to pamiršti neužteks. Į jį reikia atidžiai pažvelgti, su nuostaba ir tuo pat metu su tikėjimu, kad galbūt danguje jau seniai žinoma ir numatyta mūsų ateitis, mūsų laukiančios sėkmės ir pačios didžiausios nesėkmės. Tiems, kurie yra pakankamai skeptiški horoskopų atžvilgiu, 2017-ųjų metų horoskopas taip pat nežadės tikrai nieko naujo ir jų nuomonės nekeis. Bet horoskopas kuriamas ne tam, kad keistų kažkieno nuomonę ar įtikintų tuos, kurie jais netiki. Jis sukuriamas visiems tiems, kurie ieško būdų pažinti savo ateitį, tiems, kurie jau tiki, kad niekas nevyksta atsitiktinai ir netyčia. Todėl tikėtina, kad šių, 2017-ųjų metų horoskopą, skaitys greičiausiai tie patys žmonės, kaip ir ankstesnių metų horoskopus, tie, kurie neabejoja jų teisingumu ir tikslumu.

Nors skaitydami horoskopus dažniausiai tikimės juose atrasti kažką ypatingai gero ir gražaus, jie ne visada pranašauja tik sėkmę. Jie atspindi realybėje įvykstančius ir dar tik įvyksiančius įvykius, todėl būtų naivu tikėtis, kad per ateinančius metus mes nepatirsime nei vienos nesėkmės, nei vieno nusivylimo. 2017-ųjų metų horoskopas dovanoja galimybę ne būti laimingam ar sėkmingam. Jis dovanoja šansą pažinti iš anksto ir laukiančią sėkmę, ir nesėkmę.

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Įrašo “2017 metų horoskopas” komentarų : 1

  1. Neringa avataras

    Niekas nesipilde

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *