Kategorijos

Samsung televizoriai F7100

Vieni iš lengviausių savo kategorijoje, Samsung televizoriai F7100 pasiūlys tikslias spalvas bei jų kontrasus, minimalistinį dizainą bei daugybę programų prisitaikyti prie šiandieninių vartotojų poreikių, iš dabartinių išmaniųjų televizorių platformos reikalaujančių maksimumo.Tiesa, daugelis linkę manyti, jog nors į nemažą kainą įeina įspūdingos specifikacijos ir puikūs dizaino sprendimai, jie ne visiškai atperka ne tokią jau puikią vaizdo kokybę, kokios galima būtų tikėtis. Šiuo atveju, vaizdu Samsung televizoriai F7100 mažai kuo pranoksta F6300 bei F6400 serijos modelius – šiokių tokių pakitimų į gerąją pusę galima pamatyti gilesniuose juodos spalvos atspalviuose.

 Pagrindinės specifikacijos

Daugybė funkcijų ir programų, tačiau tikroji jų nauda iš tiesų priklausys tik nuo vartotojų poreikių. Tiem, kam svarbus Blu-ray grotuvas, žaidimų konsolės, ar 3D turinio prieiga, liks patenkinti ir juos čia ras; integruotas „Dynamic Contras “t užtikrins dar ryškesnes spalvas, juodus atspalvius bei švarias baltas spalvas, kuriančias tikroviškus vaizdus, o „Clear Motion Rate “ taip pat padės sukurti aiškius judančius vaizdus.Programų pasirinkimas, kaip jau įprasta Samsung prduktas, čia yra itin platus, svarbiausiomis, be abejo, paminint didžiąsias programas Netflix, Amazon Instant, Hulu Plus bei Youtube ar viena iš geriausių muzikos siuntimo programų laikomq Spotify. Samsung integruotas On TV gidas informuos apie rodomus filmus ar laidas , o Smart View funkcija leis skirtingas televizijos programas žiūrėti tokiuose įrenginiuose kaip Samsung telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose. Vietoje televizorių valdymo gestais F7100 bus galima kontroliuoti balsu, panašiai kaip tai daroma Samsung modeliuose F8000. Kaip jau įprasta bus randamos keturios HDMI jungtys, tačiau USB čia bus net trys, kas gali būti pravartu visiems, besinaudojantiems papildomai prijungta klaviatūra ar Skype kameromis.

Vaizdo kokybė

Čia daugelis gali likti nusivylę, kadangi kiek geresne kokybe gali pasigirti nebent F5000 modeliai, kurie, beje, yra ir kur kas prieinamesnės kainos. Nors video apdorojimas ir transliuojamos spalvos buvo nepriekaištingos, didesnės bėdos bus susijusios su ne tokiu puikiu juodų atspalvių atvaizdavimu –nei vieni Samsung televizoriai LED LCD kategorijos Black-enhancing Local dimming funkcija negalės pralenkti ankstesnių F8000 ir F9000 modelių. Tačiau nusiminti neverta, nes tiek ryškios spalvos, tiek garso sistema, puikiai perteikianti dialogus, tiks jaukiems filmų vakarams.

 

Naujausi straipsniai

reikia hostingo?

Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *